Video #1 – Prisistatymas

3 Komentarų į Video #1 – Prisistatymas
  1. Rokas Kazlauskis Atsakyti

    Na manau tas pirmasis ‘iškeptas’ video tikrai jūms neprisvilo :) Viso video metu veide buvo šypsena ir….ir iš viso, kai pranešėt apie kelionę, kažkodėl tai pasidariau laimingas ir visą tą dieną keistai happy buvau…Neveltui, vis gi pasiemat visus savo draugus kartu į šią kelionę :)) Nors giliau mąstant, jeigu tu, Karoli, pasiryžai tokiai kelionei, tai tarsi ir įrodai, kad ir aš galiu kažką panašaus įgyvendinti (Kas mano atvėju, jau ne pirmą kartą :D). Trumpiau tariant, laukiam daugiau filmuotos medžiagos! :)

  2. Monika Atsakyti

    Sveiki :)
    Užmačiau Karolio Facebook’e linką ir sugalvojau aplankyt….Šaunuoliai! Labai graži idėja, gražus, atviras video…būtinai seksiu blogutį. Linkiu sėkmės planavimuose ir kelionėje! :))
    Jei sugalvosit iki Rugsėjo mėnesio keliaut link Japonijos, būtinai praneškit, galėčiau padėt su apgyvendinimu ir kalba! ;)
    Monika M.

  3. Tauras Atsakyti

    Šaunus video!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>